• Pályázat


  SAJTÓKÖZLEMÉNY


  Uniós támogatással sikeres informatikai fejlesztés valósult meg Székesfehérváron

  2013/02/01
  

  Székesfehévrvári székhelyén sikeres informatikai fejlesztést hajtott végre az Pretz - Mozaik Kft. A 6,46 millió Ft-os összköltségű beruházáshoz 3,23 millió Ft uniós támogatást nyert a vállalkozás a Széchenyi Terv „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” tárgyú pályázati kiírásán.


  Vállalkozásunk, a PRETZ – MOZAIK ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. 1998. áprilisa óta működik, jogfolytonos átalakulással 1992-től kezdődően, immáron 20 éve. Alapvető tevékenységi körünk az építőipari kivitelezés, ezen belül új épületek építése, meglévő épületek teljes körű felújítása, karbantartása, belsőépítészeti és szárazépítészeti munkákkal, szakipari tevékenységek alvállalkozók bevonásával történik. Ipari csarnokok, egyéb magasépítési építmények teljes körű építése, szakszerű kivitelezése terén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

  A székesfehérvári székhelyű társaság uniós támogatással informatikai fejlesztést hajtott végre, amely nagyban hozzájárul az adminisztratív tevékenység, humánerőforrás és munkaidőgazdálkodás hatékonyságához. Az új, integrált vállalatirányítási rendszernek köszönhetően a kft által vállalt munkafeladatok teljesen átláthatóak és a naprakész információk birtokában azonnali döntéshelyzetbe kerül a menedzsment.

  A fejlesztés eredményeként jelentősen javulhat az elvégzett munkák minősége, a vállalási határidők rövidülnek.

  A projekt során beszerzett hardverek és szoftverek nagymértékben hozzájárulnak az Pretz-Mozaik Kft hatékony működéséhez és további fejlesztéséhez. A beruházás keretében bevezetésre kerüt ERP rendszer több funkciót tartalmaz, web alapú működésével bárhonnan, bármikor azonnal átláthatóvá teszi a cég működését. A fejlesztés érinti a gyártási, beszerzési, értékesítési funkciókat. Új elektronikai iratkezelési rendszer állt fel.


  A kft célkitűzése a hosszútávú eredményes gazdálkodás, amellyel biztosítani kívánja a foglalkoztatottak létbiztonságát, hozzájárul a nemzetgazdaság fejlődéséhez, és képes megfelelni a tulajdonosok elvárásainak. Az integrált vállalatirányítási rendszer megalapozza a társaság versenyképességének javítását, piaci helyzetének megerősítését.


  A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.pretzmozaik.hu oldalon olvashatnak.

  Pretz – Mozaik Kft.
  Cím: 8000 Székesfehérvár, Zobori u. 14.
  Telefon: +36 (22) 500-628 fax: +36 (22) 500-629